vinterförvaring

Torpet har gått in i vintervila
och stockarna som ska timras in i väggarna till våren
ligger nu och slumrar under tak.

En fördel med att ha ett hus som bara är ett skal
är att man kan vinterförvara timmerstockar i vardagsrummet.
Kommentarer
Postat av: marcus

Granskogen är så fin på vintern.

I upphärad är det över halvmetern snö. Vi fick skotta taket (min fru). Sedan skulle vi åka pulka men det gick inte med så djup pulversnö och med erik som är två år. Det som återstod var att skotta. Vi kommer att vara där mellan jul och nyår. Det är ju inte klokt vad o-isolerade timmerväggar kan hålla värmen. Du är välkommen om du har lust!

2010-11-29 @ 15:56:20
Postat av: Sara

Hej Lotten! Kul att läsa om ditt torp i tidningen. Jag kan verkligen rekommendera en veranda. Vår är ju inte tidstypiskt byggd (byggdes innan jag kom in i bilden), men det är oslagbart att sitta där i skymningen eller tidiga morgnar. /Sara

2010-11-29 @ 19:01:52
URL: http://kllstorpet.blogspot.com/
Postat av: Annika

Hej

Har hittat din blogg NU.. Har ett torp i Västernorrland från sent 1800-tal som heter Idebo.Det ligger helt ensamt vid en sjö precis som ditt. Vi har ägt det det sen -99 och har, precis som Du,ingen el, inget avlopp eller indraget vatten. Det finns en källa där fd ägare tog sitt vatten från stan men vi gör tvärtom - fegt, va? Den är dock inte så fin som din. Din blogg har verkligen varit intressant att läsa och jag väntar nu med spänning på nästa säsong -11. Jag förstår att Du vilar i vinter. Du har inspirerat mig att försöka blogga om vår tillvaro på vårt Idebo. Lycka till.

2011-02-20 @ 11:49:19
Postat av: Lotten

Oj vad roligt! Lova att höra av dig om du börjar blogga. Du får gärna maila bilder på ditt torp eller fråga saker, det är alltid roligt med lite torp-utbyte : )

2011-02-20 @ 13:59:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0