En skattkammare

Det blev ett nytt besök hos min granne med golvet och ladan.Den som ska rivas. Innan vintern är det senaste budet.Och jag glorde nya fynd! Tänka sig. Det är verkligen en skattkammare där inne.

Den här dörren bland annat:Visst är den fin? Jag blir glad bara jag ser den. Riktigt gammal, i en lagom storlek. Och den är från byn och från tiden. Och välgjord, som ett konstverk!Och en sak till hittade jag, som jag var osäker på till en början men blir mer och mer säker på att jag vill ha. En trappa! En smal och brant gammal trappa som suttit i det gamla 1800-tals huset. Jag älskar de där gamla trapporna och har varit lite ledsen för att den inte finns nån hos mig.

Den ser tung ut. Orubblig. Men min farbror påstår att de nog går att plocka isär de där gamla trapporna, vi får hoppas på det.

Kommentarer
Postat av: marcus

Shit, vilken fin dörr. En sådan vill jag ha! Just nu sitter det en förnuftig ytterdörr på mitt torp. Den är lite kamoflerad på utsidan med träplank för att se gammal ut.

2010-09-29 @ 10:00:14
Postat av: Eija

En guldgruva har du hittat! En gammal trappa borde gå plocka ner försiktigt. Finns en till salu på Gysinges hemsida. Kan de så kan du!

2010-09-29 @ 11:48:49
URL: http://norrfrid.blogspot.com
Postat av: Lali

Det där på andra bilden är ju ingen trappa, det är ju en katt! Fast visst ser han tung ut..

2011-01-12 @ 14:34:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0