Ni behöver inte vara oroliga

Jag lever!
Mitt liv är bara lite trassligt och rörigt och mycket just nu. Det som händer, händer mest innanför mig. Inte utanför. Inga stora torpinsatser på sistone.
Men ett lägenhetsbyte i stan förstås!

Vi kan prata lite om min nya lägenhet...

Den ligger i ett 50-tals hus. Det är fint, välgjort. Tyvärr är kök och toa renoverat men mycket är ändå fint. Huset ska nog få ett helt eget inlägg en dag, det förtjänar det.

Jag såg de här tjusiga bilderna i Elle interiör ett tag innan jag skulle flytta och bestämde mig direkt. Det här skulle bli min nya stil:

Stilen är kanske inte helt lätt att sätta fingret på. Möblerna är ju inte så många. Inte köpta på ikea direkt.
Men jag ser sent 50- tidigt 60-tal. En ren, vit grund och snygga tidstypiska detaljer. Träet är teak, accenten är rosa. Kvinnligt romantiskt men samtidigt rent och luftigt och lite coolt retro. Mycket form.

Med mina snygga gamla lampor, teakmöbler, fina speglar, vita väggar och diverse söta detaljer från 60-talet försöker jag nu komponera ihop något liknande.

Jag har köpt lite nytt och nygammalt också.
Bla:
Kudde från HM home, skrivbord från Auktionskompaniet och lampa från Tradera.

Jag visar bilder ifrån lägenheten när jag har kommit i ordning lite mer.

Och ni behöver inte vara oroliga, jag har inte tröttnat på allmoge. Men nu vet ni att jag gillar annat också. Att jag älskar 60-tal.

Kommentarer
Postat av: Sara

Låt mig gissa: Olskroken? Majorna? Guldheden?

2010-09-24 @ 07:14:00
URL: http://kllstorpet.blogspot.com/
Postat av: marcus

Ett sådant skrivbord har jag letat efter. Men jag vet inte var jag skall ställa det... Det är ju en bokhylla på "framsidan". Synd detta med trassel hoppas att allt löser sig för dig.

2010-09-24 @ 15:27:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0