Timmerhus för avflyttning

Jag hittade precis det här 1800-tals huset på Blocket. Det ligger i närheten av torpet och säljs för 50 000 för nedmontering och flyttning. Jag blir ju sugen på att åka dit och titta närmare på det. Tänk om det finns mycket orginalinredning kvar... Tänk om man kan lägga bud på bara några av sakerna. Lite fönster och en järnspis hade varit bra att ha. Och lite timmer och en fin dörr kanske? Eller är det någon annan som är sugen?Här är annonsen:
http://www.blocket.se/alvsborg/Timmerhus_for_avflyttning_25623446.htm?ca=15&w=2

Kommentarer
Postat av: Färgtrappan

Hej! Kul att du hittade till mig och skrev en hälsning så jag kunde hitta dig!

Visst är det härligt med gamla hus. Mycket jobb, förstås. Det lät ju intressant med det där timmerhuset och att man kanske kan lägga bud på bara vissa saker. Ja, det kan finnas mycket där som baar slängs annars.

jag läste ett annat av dina inlägg om att du vill ha mer yta att testa olika saker, måleritekniker t.ex. Har du varit på ngt byggnadsvårdsläger? Det kan rekommenderas. Då kan man testa på en mängd olika tekniker på ett hus som man faktiskt gör iordning på riktigt. Jag var på ett läger samtidigt som vi hade massor av arbeten på vårt eget hus. Ja, timingen var väl inte den bästa kanske, men jag hade jättekul och träffade en massa härliga människor. Kolla på http://www.byggnadsvard.se/Ha det gott!

2010-02-01 @ 21:26:43
URL: http://fargtrappan.blogspot.com
Postat av: Lotten

Det där med byggnadsvårdsläger är ju en jättebra idé. Jag har tänkt på det tidigare men det var innan jag hade ett eget hus och det blev inte av den gången. Det kanske är det jag ska göra i sommar? Tack för tipset!

2010-02-01 @ 21:39:56
Postat av: Cecilie - Bloggvärldens mest musikfyllda blogg

Vad mysigt! :D

2010-02-01 @ 22:06:22
URL: http://ceciliesjostrand.blogg.se/
Postat av: Therése

Vad fint det är! Jag var inne på Blocket alldeles nyss, men missade det:( Tack för tipset! Tyvärr lite för stort, annars nära och bra.Må så gott!

Therése

2010-02-06 @ 18:18:24
URL: http://flyttatorp.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0