I min smak

Bilderna på det här huset har inte jag tagit, jag har inte ens varit där
Det är bara en liten liten stuga som varit smedja en gång
och som nu används som gäststuga av de boende i det här huset.
Men det var så hjärtskärande fint tyckte jag.
Kommentarer
Postat av: Cecilia

Tänk, de vimlar av små hus som längtar efter en ny husse eller matte som kan ta hand om dem. Vilken tur att vi blir allt fler som uppskattar det vackra. Vilken magnifik öppen spis!

2011-05-09 @ 16:59:01
URL: http://bodanorregard.blogspot.com
Postat av: Lisa Sandström

Hej Lotten! Hittar inte din mailadress så jag skriver en kommentar här.

Jag har följt bloggen med glädje nu ett tag. Extra kul är det för att det inte ligger så långt ifrån vårt torp och jag kommer ihåg när det låg på Hemnet. Jag måste erkänna att jag inte alls såg potentialen lika bra som du. Det är ju ett fantastiskt hus, och vilket läge! jag är riktigt avundsjuk för är det något som vi saknar så är det en sjö så nära.

Vårt ställe ligger i Förlanda och vi bor i Kungsladugård så kanske har vi kört om varandra på E6:an söderut hi hi.

Nu har vi äntligen lagt upp en liten blogg, mest med bilder för det är svårt att hinna med något annat med alla projekt man har där ute plus 2 små barn. Hoppas vi kan ge tillbaka lite, lite av inspirationen du ger. Märkte nu att det inte går att kommentera på vår blogg (kanske får fixa en ny) så maila gärna om du vill.http://detvitatorpet.tumblr.com/Tack och hej!Lisa2011-05-10 @ 21:28:40
URL: http://detvitatorpet.tumblr.com/
Postat av: Where The Forest Ends

Oj vad fint! (klickade vidare in på hemnet) Hade GÄRNA tagit mig an det där stället.....

2011-05-10 @ 23:30:58
URL: http://WhereTheForestEnds.blogspot.com
Postat av: Lotten

Det var fina ord Lisa, tack snälla! : )

Jag kommer nog följa din blogg med! Fast jag tycker nog att du ska välja en annan om det inte går att kommentera där. Lite på håll ser ju erat torp till och med ut att likna mitt lite! När mitt låg ute på Hemnet såg det alldeles förfärligt ut, det var ju väldigt dåliga bilder bla. Och sen har markägaren tagit ner en massa träd så sjön syns mycket mer nu och det känns som om den har kommit närmare. Det är MYCKET jobb med det men jo, visst har det stor potential : )

2011-05-11 @ 08:31:55
Postat av: Små hus

These are some great blogs! Thanks for the compilation!

2011-05-11 @ 15:31:56
URL: http://www.huscompagniet.se/malmoe
Postat av: Anna

Vilket makalöst hus!!! Då tänker jag främst på huvudbyggnaden. Salen på övervåningen är ju helt fabulous! De marmorerade pelarna i protalen, och den öppna spisen... samt kakelplattorna framför vedspisen som jag vurmar så för :) Älskart.

2011-05-12 @ 20:31:45
URL: http://kulturgryningen.blogspot.com
Postat av: Lisa / Det vita torpet

Hej igen Lotten!

Din utsikt är ju magnifik nu, vilken bra markägare! Jag förstår verkligen att du vill ha en liten glasveranda där i framtiden. Jag tycker också våra torp liknar varandra lite, framförallt med den låga takhöjden och små fyrkantiga fönster. Vi har lite olika storlekar på fönster men jag tror de fyrkantiga är original. Sen är kakelugnarna väldigt lika också. Om du vill se mer bilder så maila mig din adress så kan jag skicka länk till album. annars får du ha tålamod och följa bloggen ;)

Nu har jag, bl a efter din inrådan fixat så man kan kommentera på den. Men än så länge är det inga som vet att den finns.Ha det bra!Lisa2011-05-13 @ 15:54:22
URL: http://detvitatorpet.tumblr.com/
Postat av: Anna

Jag har åkt förbi det huset många gånger på min skrotmoppe och alltid tyckt att det var så fint! Gårdsjö är en helt underbar liten by och lycka den som blir ägare till det huset! Själv har jag torp vid Ransjön som jag och min sambo renoverar, det tar sin tid... :)

P.s väldigt fina bilder på din blogg!

Mvh, Anna

2011-06-19 @ 11:27:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0