jag och min handgräsklippare

Jag glömde ju berätta om den allra finaste saken jag fick av den givmilde grannen.
En alldeles egen handgräsklippare!!!

Och ja, det är lite tungt. Men jag klipper bara där det är som allra nödvändigast. Små gångar här och där och en liten plats och kanske lite runt blommorna så att de syns ordentligt. Och när jag känner för det. Lite i taget. Och då är det himla trevligt! Inget skakande, inget oljud och inga avgaser.
Bara jag och min handgräsklippare!


Kommentarer
Postat av: Norrfrids Eija

Ja, nog är det skönt att höra fågelkvitter medans man kör handjagaren! Vi har en likadan och motion får man på kuppen, inget gym behövs det är säkert! I stan ser man ibland folk som kör åkgräsklippare på sina 10 x 10 meter gräsmattor. Sen åker de o gymmar med bilen en stund efter, ha ha!Ni är så flitiga och duktiga,hit vill jag återvända, lägger er blogg på min länklista, så klart!

Lycka till med fortsatt renovering av torpet!

2010-08-23 @ 11:08:00
URL: http://www.norrfrid.blogspot.com
Postat av: Viola_T

Heja på!!! Heeejjjjja.

Har du läst Lotte Möllers skriveri om gräsmattor i hennes bok "Trädgårdens natur"? Den rekommenderar jag.

2010-08-23 @ 12:47:45
URL: http://morfarshus.blogspot.com
Postat av: Andrea Malmsten

Hej! Jag har också varit ute efter en handjagare. Ska köpa mig en på blocket. Den får aldrig slut på soppa eller olja, behöver aldrig servas och fungerar alltid! Och de är så tysta och fina... :)

2010-08-23 @ 14:31:43
URL: http://entilltorpblogg.blogg.se/
Postat av: Lybtar

Gräsklipparen har jag inte så många åsikter om, men jag tycker att det var två st väldigt fina bilder. Framför allt den sista.

2010-08-23 @ 19:50:51
URL: http://porslinochnostalgi.blogspot.com
Postat av: marcus

Jag har en lie. Det tog lång tid att hitta den, flera veckor. När jag såg den blev jag så glad, men jag hade klippt allt jag behövde klippa med grästrimmern så jag fick gå utanför tomten för att slå lite. Det var svårt, men det är härligt när saker kan användas utan ström, eller bensin.

2010-08-24 @ 15:58:38
Postat av: Anna

Man anar inte hur mycket liv som en ovårdad gräsmatta innebär. Jag känner för att gråta en skvätt när jag påhejad av min sambo drar fram med motorgräsklipparen. Grodor, fjärilar och humlor bokstavligen flyr. Hellre sommaräng än golfbana, säger jag!

2010-08-25 @ 15:08:06
URL: http://kulturgryningen.blogspot.com
Postat av: Sofia

Jag älskar när jag får klippa gräset med min handjagare, avskyr när grannen klippt vår gräsmatta med bensinklipparn när vi inte varit hemma... ;)

Håller med Anna- hellre sommaräng än golfbana! ;)

2014-01-11 @ 06:08:39
URL: http://sapphireandsunbeam.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0