Tystnaden

På torpet bor tystnaden. Lika tät ute som inne. Man öppnar fönstret mot-ingenting. Bara stillhet.  Och en tystnad så kompakt att det susar i öronen.Man glömmer det när man är i stan. Det går inte att föreställa sig.

Kommentarer
Postat av: Ronnie

Kusligt - inte något litet motorljud alls? Inte ens från någon gammal traktor?

2009-12-09 @ 12:56:22
URL: http://www.kvarterets.se
Postat av: marcus

jag tänkte på fågelsång och alla pipande gäddor.

2009-12-09 @ 18:42:30
Postat av: Lotten

Hej

Vilken fin blogg. Jag hamnade här pga ditt namn faktiskt, jag var inne på Gård&Torps hemsida när jag såg ditt namn och hajjade till, det är ju inte så vanligt och eftersom jag oxå lystrar till det namnet så blir jag alltid nyfiken när jag upptäcker någon annan som heter så.Vad lustigt, vi inte bara heter lika, vi har väldigt mycket gemensamma intressen. Jag älskar oxå gamla hus, gärna ruckel. Där alla andra ser en grävskopa för sitt innre som mejjar ner hela skiten, ser jag de otroligt vackra detaljerna och hur fint det skulle kunna bli. Jag älskar oxå hundar väldigt mycket, har en golden. Att vara ute i naturen, allt som är vackert mm. Oj det här blev en lång kommentar...

Mvh /Lotten

2009-12-11 @ 10:23:02
URL: http://sallysmatte.blogspot.com
Postat av: Lotten

Nämen hej Lotten!

vad roligt : ) Vi far bli bloggvänner du och jag tycker jag! Kollade lite snabbt pa din blogg och sag att du läser till bildlärare- kul! Har jag ocksa drömt om. Vi hörs mina kära bloggläsare, just nu är jag i Berlin sa det blir inget bloggande för tillfället.

2009-12-11 @ 11:24:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0